Hargita 2019

 

Résztvevők figyelmébe

Ne felejtsd el kinyomtatni és elhozni a jelentkezési ívet, valamint a családi orvos által kiállított orvosi igazolást! A kitöltendő dokumentumok letölthetők lejjebb görgetve.

I. Dióhéjban a tudnivalók

Idén nyáron is remek programot kínálunk neked: táborozz velünk a Hargitán! Az évről évre megszervezésre kerülő országos ifitábor meghívott főelőadója idén dr. Borzási Pál lelkipásztor. A tábori hét témája a Gyülekezet lesz:

Akik már voltatok a Hargitán, tudjátok, hogy számíthattok jó kedvre, jó társaságra és ami a legfontosabb: Isten jelenlétére. Akik még nem voltatok, itt az ideje, hogy megtapasztaljátok a hargitai élményt.

Időpont: 2019. augusztus 19-25.
Helyszín: Hargita Keresztyén Tábor – térkép
Teljes részvételi díj: 370 RON/fő
Facebook esemény: kattints
Jelentkezési űrlap: http://bit.ly/Hargita2019Jelentkezes
Szobák: http://bit.ly/Hargita2019Szobak

❗ Résztvevők figyelmébe: Kérünk titeket, nyomtassátok ki, és kitöltve hozzátok el a regisztrációs ívet (kattints a letöltéshez), illetve a családi orvos által kiállított orvosi igazolást (ide kattintva letölthető az orvos által kitöltendő mintanyomtatvány). Ezen két dokumentum leadása kötelező minden táborozó számára! A tábori szabályzatot (első dokumentum második oldala) nem szükséges leadni a tábori bejelentkezéskor.

II. Jelentkezés

Bár minden tábori hely elkelt már, továbbra is fogadjuk a regisztrációkat. A jelentkezők várólistára kerülnek, és amint hely szabadul fel, felvesszük a kapcsolatot velük. Ne bátortalanodj hát el, hanem töltsd ki és küldd el a regisztrációs ívet!

Amit tenned kell:

  • töltsd ki az alábbi regisztrációs űrlapot a saját, valós adataiddal: jelentkezési űrlap,
  • utald át vagy juttasd el a 170 + 4 (kezelési költség banki utalás esetén) RON előleget Kiss Máténak, ha értesítést kapsz arról, hogy alakult hely számodra a tábori héten.

Csak a 15-35 év közöttiek jelentkezését fogadjuk el.

Ha külföldi vagy, az előleget fizetheted helyben, a táborban, de kérünk, értesíts időben, ha a jelentkezésed után kiderül, hogy mégsem tudsz eljönni.

Utalással kapcsolatos tudnivalók

Számlatulajdonos (beneficiar): Kiss Mate
Bankszámlaszám (IBAN): RO55INGB0000999905924293 (RON, ING Bank)

Ha az előleget bankon keresztül utalod, akkor kérünk, a megjegyzéseknél ezt tüntesd fel: “Donatie”, majd a nevedet is.
Ha nagyobb csoportnak, például az ifid jelentkezési díját utalod, megjegyzésként a csoport nevét írd, illetve küldd el a névlistát Máténak e-mailben. Ez esetben kérünk, légy tekintettel arra, hogy nagyobb összeg utalása esetén a kezelési költség is növekszik.

Elérhetőség (vedd fel bátran a kapcsolatot kérdés esetén):

Kiss Máté:
– e-mail: kissmate@emabisz.ro
– tel.: (+4) 0752 581 963
facebook (kattints)

Fontos: A regisztráció csak az előleg átutalásával (vagy személyes átadásával) válik érvényessé. Ez igaz a szállásfoglalásra is.

III. Anyagi támogatás igénylése

Nem szeretnénk, ha bárki anyagi gondok miatt nem jutna el az országos ifihétre. Indokolt esetben anyagi támogatást igényelhetsz, ehhez írj egy rövid bemutatkozást, amelyben arra is kitérsz, miért igényled a támogatást. Mellékelj továbbá egy lelkipásztori ajánlást, melyen mindenképpen szerepeljen a támogatást igénylő neve, az ajánló lelkipásztor neve és aláírása, valamint az igénylés tömör indoklása.

Küldd el ezt a két dokumentumot az alábbi űrlap kitöltésével: támogatást igénylő űrlap.

Megjegyzés: A fájlok feltöltéséhez Google-fiókkal történő bejelentkezés szükséges (gmail cím). Ha ebben akadályt tapasztalsz, küldd a dokumentumokat a kissmate@emabisz.ro e-mail címre.

Az anyagi támogatás nem ruházható át más személyre, kizárólag a pályázó személy élhet vele.

IV. Fogyatékkal élők támogatása – Barnabás Alapítvány

A Barnabás Alapítvány idén is támogatja (teljes, illetve részösszegben) a fogyatékkal élő fiatalok táboroztatását az EMaBISz által szervezett ifihéten. A támogatás igényléséhez a baptista.fiatalok@gmail.com címre kell elküldeni a következőket:

  • rövid önéletrajz
  • ifjúsági vezető vagy helyi lelkipásztor ajánlása

A pályázatot igénylő felekezeti hovatartozástól függetlenül bárki lehet (korhatár: 15 – 35 év). Amennyiben gondozóval tudsz részt venni, kérünk, jelezd.

Az EMaBISz vezetősége a jelentkezést a Barnabás Alapítvány visszaigazolásával érvényesíti, és ezután regisztrálja a jelentkezést.

A helyek korlátozottak a Barnabás Házban, ezért kérünk minél hamarabb jelentkezni, legkésőbb június 2-ig. Szeretettel várunk!


 

Ha Ön nem vesz részt a tábori héten, de szívesen támogatná pénzadományával ennek megszervezését, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Kiss Mátéval, az EMaBISz gazdasági titkárával (elérhetőségek fentebb).