Köröstárkányi ifi

A köröstárkányi baptista gyülekezetben jelenleg 17-en vagyunk fiatalok. Van néha úgy, hogy nincs mindenki itthon. Miútán betöltik a 14 évet a gyermekek átjönnek a vasárnapi iskolai csoportból a fiatalokhoz és ezután az ifihez tartoznak, amíg akarnak, vagy, amíg megházasodnak.

Az ifi alkalmaink minden héten egyszer szerdán, vagy pénteken vannak. Ezeken az alkalmakon énekelünk, imádkozunk, igét tanulmányozunk, beszélgetünk és játszunk. A lelkipásztorunk, Mike József testvér tartja az ifjúsági órákat.

A mi ifjúságunk színes egyéniségekböl áll össze. Mindenki szeret más-más dolgot tenni a szabad idejében, de van egy közös mindnyájunkban: az hogy olvasunk a Bibliából és igyekszünk az Úr akarata szerint élni. Szeretünk egymással közösségben lenni, különbözö szabadtéri programokon részt venni, mint: kirándulások, foci, röpi, táborozás, ifitalálkozók.

Az imaházban eggyütt szolgálunk: bizonyságtételekkel, énekekkel és versekkel. Az Úr mindig velünk volt, meghallgatta imáinkat, segített a problémainkban ezért Benne bízunk és Reá támaszkodunk.

“De mi nem vagyunk a meghátrálás emberei, hogy elvesszünk, hanem a hitéi, hogy életet nyerjünk.” Zsidók 10: 39

korostarkany