Nagyfalui ifi

Mi egy jó nagy csapat vagyunk, akik jól érezzük magunkat együtt. Nyáron, kirándulásokkor akár 30 felett is összegyűlünk, bár év közben sokan egyetemen vannak, így a létszám eléggé megcsappan. Az ifihez tartoznak a borzási fiatalok is. A konfikról sem szoktunk hiányozni, és legtöbbször útközben sem szakadunk el egymástól.

2009-ben Vékás testvér szolgálatára az egész ifjúság megújult. Nagyon áldásos alkal-maink voltak ezután. Szerda esténként is sokszor visszamaradtunk a bibliaóra után, és megosztottuk egymással megtapasztalásainkat, imádkoztunk. Azóta a lelkesedésünk egy kissé megcsappant, de a vágy ott van a szívünkben az után a régi tűz után, ami akkor volt bennünk.

Ifjúsági alkalmainkat péntekenként tartjuk, imaóra után, de ezen túl vannak még más esetek is, amikor találkozunk (fiúkör, lánykör, pizzázás, játszás stb.). Ifióráinkat általában énekléssel kezdjük, majd legtöbbször Nagy István lelkipásztor testvér szolgál felénk az igéből. Néha hívunk más előadókat is. Ilyenkor szombaton tartjuk meg az alkalmat, és más ifiknek is lehetőséget adunk arra, hogy eljöjjenek.

Az adódó szolgálati lehetőségeket kihasználjuk. Itthon is bizonyos időközönként énekekkel, bizonyságtevésekkel és szavalatokkal szolgálunk, de a lelkipásztorunkat is sokszor elkísérjük, amikor különböző gyülekezetekbe megy szolgálni.

Az ifink célja az, hogy jobban szeressük egymást, és közelebb kerülhessünk Istenhez. Erre már vannak ígéreteink, és hisszük, hogy az Úr meg is adja.

8-3-nagyfalu