Vezetőségi csapat

image

Szabó Szilárd - Elnök

Hat éve lelkipásztorként szolgálok a csíkszeredai és szentegyházai gyülekezetekben, ami eddigi életem legszebb és legnehezebb feladata. A szépséghez hozzájárult az is, hogy Isten megajándékozott három különleges személlyel, akikkel együtt élhetem minden napjaimat, feleségemmel Rebekával és két kislányommal Jázminnal és Debórával. Az ifjúsági munkát mindig fontosnak tartottam, mert ezzel alapozzuk meg közösségünk jövőjét

Szűcs Frigyes - Titkár

Aradról származom de már rég Nagyváradon élek. 10 éve váltott meg és változtatta meg az életem Jézus, azóta Őt követem. Hivatásom a marketing, elhívásom a gyermek- és ifimisszió. Munkám egy szoftverfejlesztő cégnél, szolgálatom a nagyváradi Awana klubban és az EMaBISzben végzem. Mindenben segítőtársam feleségem Katalin, akivel a rogériuszi gyülekezetnek vagyunk lelkes tagjai. Hiszem hogy azért (is) fontos az ifimisszió mert minnél hamarabb adja át egy ember az életét Istennek, annál több időt tudja a Megváltot és embertársait szolgálni.
image

image

Szűcs Dávid - Gazdasági titkár

Aradon születtem és most Zilahon élek feleségemmel Edithel és kislányunkkal Ruthival. Tanulmányaimat Menedzsment szakon végeztem Váradon és Kolozsváron. Jelenleg az Egrespataki Baptista Gyülekezet tagja vagyok, ahol az ifjúsági és gyerekmunkában szolgálok.

Dobai Gyöngyi - vezetőségi tag, az Ifirovat szerkesztője

Szatmáron születtem egy háromgyerekes család legkisebbjeként. A 6 éves egyetemi tanulmányaimat Temesváron végeztem, ott igyekeztem bekapcsolódni az ifi illetve a gyülekezet életébe. Már ott sikerült kicsit jobban belelátnom az ifimunkába, kb. egy évig a temesvári ifi vezetője lehettem, amikor ifi órákat, ifi napot illetve tábort is szerveztünk. Örömmel gondolok ezekre a hasznosan eltöltött alkalmakra. Egyetem elvégzése után otthon, Szatmárnémetiben dolgoztam 2 évet s ez idő alatt az ifiben szolgáltam úgy is, mint ifivezető. Jelenleg Debrecenben élek és dolgozom mint állatorvos. Az EMaBISZ vezetőségében részt venni kihívás és felelőség is. Szeretném ha a szolgálatom áldás lenne
image

image

Mezei Ödön - vezetőségi tag

28 éves vagyok, házas, lelkipásztor a nagyszalontai körzetben. Tizenéves korom óta igyekszem tudatosan élni Isten akarata szerint. Mivel csak kevés dologra tudok illetve szeretek figyelni egyidőben, ezért a fontos dolgokat részesítem előnyben, szeretek csapatban dolgozni és megtervezni a feladatokat. Meghatározó és elérhető célnak tartom a személyes és közösségi lelki fejlődést.